Necip Fazıl Kısakürek İmam Hatip Ortaokulu

Belgegeçer : .
WEB https://necipfazilkisakurekiho.meb.k12.tr
Adres : Şair İbrahim Rafet Mahallesi 4. Sokak No19 Şanlıurfa/Siverek
VİZYON : En iyi,en kaliteli eğitimi sağlamak adına engel tanımayan bir kurum kültürü ve eğitim anlayışı oluşturmak; birey, toplum ve diğer kurumlarımız nazarında verilen eğitimin niteliği ve elde edilen başarılarla özgün, lider ve saygın bir yer edinmektir.
MİSYON : Geleceğe ümitle bakan, hedefini belirlemiş, bunun için azimle çalışan, akıl ve bilimi rehber edinen, milli kültür ve değerlerimize bağlı, gelecekte sorumluluk almaya hazır, bilgili, bilinçli, kabiliyetli bir neslin oluşmasına tüm gücümüzle katkı sağlamaktır.
BAŞARILAR :

Saatler : Pazartesi-Salı-Perşembe-Cuma: 08.30-15.00 Çarşamba: 08.30-15.50
Yabancı Dil : İngilizce ve Arapça
Isınma : Merkezi Kalorifer Sistemi
Servis :
Ulaşım : Okulumuza ulaşım hususi araçlarla veya şehir içi servisler ile sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz ilçe merkezinde ve il merkezine 90 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :